Om os

Hvem er vi?
Vi er et 100 % dansk ejet rejsebureau, som yder personlig service på traditionel vis. Det er helt op til dig, om du helst vil kontakte os på telefon eller mail. Vi sørger altid for, at din henvendelse bliver besvaret hurtigt og som gæst i vores butik kan du forvente, at vi gør vores yderste for at finde den rejse, der bedst modsvarer dine ønsker og forventninger.

Orden på sagerne og service. Det har vi.
Hos Saxenborg Rejser går vi meget op i at have orden i sagerne. Vi har de forsikringer der skal til, og selvfølgelig er vi medlem af rejsegarantifonden. Ved køb af vores rejser får du tilknyttet den samme kontaktperson, som følger din rejse fra start til slut. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig, indtil du er vel hjemme igen. Det synes vi er god og ordentlig service, så du kan slappe af og nyde ferien.

Rejsemål, hvor kan man rejse hen?
Saxenborg Rejser udbyder rejser, som lægger vægt på gode oplevelser og godt vejr – og helst til en god pris, naturligvis. Et af vores specialer er kulturrejser i Spanien og Italien. Her arbejder vi sammen med danske rejseledere og vi lægger stor vægt på, at det er dygtige rejseledere, da vi mener, at det er altafgørende for, om turen bliver en god oplevelse. Vores håndplukkede rejseledere bor fast i de enkelte lande, hvilket betyder, at man først møder dem i ankomstlufthavnen. Du kan glæde dig til at drage nytte af en rejseleder, der er lokal kendt, taler sproget og kan åbne døre, som mange andre ikke har mulighed for. I de fleste lande er det ofte obligatorisk at benytte autoriserede lokalguider med specialviden på udvalgte seværdigheder og på museer. Derfor arbejder vores rejseledere sammen med lokalguiderne, så også her får du fuldt udbytte af din rejse. Mange gæster har allerede valgt deres favoritrejseleder, som tager dem med på nye eventyr.

Vi håber, at du har fået et indtryk af, hvad Saxenborg Rejser står for, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig rigtigt god tur. Lad os hjælpe dig. Det mener vi oprigtigt.

Saxenborg Rejser ApS
Smedeholm 12-14
2730 Herlev
Tlf. 36 96 56 64
Email: info@saxenborgrejser.dk
Besøg på adressen efter aftale

CVR. Nr. 34728917

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2438

Telefonen besvares mandag – fredag kl. 9 – 17, lørdag og søndag 12 – 15
Mails besvares alle dage.

Brug for hjælp?
Vi er klar til at hjælpe dig på tlf. 36 96 56 64
eller mail.
Hos os får du bl.a.
din egen faste rejsekonsulent.
Karina Nielsen Rejsekonsulent
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438