Oplev Costa del Sol

Oplev det skønne Costa del Sol, der strækker sig over den del af middelhavskysten, som ligger i Malaga-provinsen.

Costa del Sol, med over 330 solskinsdage, ligger på sydkysten af Spanien mod Middelhavet. Kyststrækningen ligger i læ for nordenvinden bag en bjergkæde og består af lange strande, vige, der næsten er skjult mellem klipperne, samt lystbåde- og fiskerihavne. Det milde klima, den lave nedbørsmængde og den blide havbrise gør, at mange danskere lader sig drive til Costa del Sol i den danske kolde vinter.

Costa del Sol ligger i det skønne Andalusien, som er Spaniens største provins og er dobbelt så stor som Danmark. Landskabet på Costa del Sol præges af Sierra Nevada bjergene og Ronda Bjergene, der danner baggrund for den relative smalle kystslette, der udgør selve Costa del Sol.

Ved Costa del Sol er der masser at se på. Lige fra bjerge, dale fyldt med frugtplantager, samt vinmarker. Et besøg værd er helt sikkert også storbyer som Malaga og Sevilla. Eller skulle man få lyst til en gåture, er der rig mulighed for gåture ved lystbådehavnene, tage en tur på golfbane. I forårs- og efterårsmåneder på Costa del Sol er vejret mildt og mange danske golfspillere foretrækker Costa del Sol her, på grund af de svære vejrforhold i Danmark, i forhold til golfbanerne. Costa del Sol har mere end 70 fremragende golfbaner inden for en diameter af 100 km. Banerne er af høj international klasse og særdeles velplejede.

Hoteller Costa del Sol:

Torremolinos – Hotel Lago Roja ***+ Rejs 1 uge fra 4.995,- inkl. halvpension [Not a valid template] Læs mere her

Fuengirola – Hotel Las Palmeras **** Rejs 1 uge fra 4.995,- inkl. halvpension 

[Not a valid template] Læs mere her

Fakta om Costa del Sol

Costa del Sol har over 330 solskinsdage om året:

Gennemsnitstemperatur dag:
JAN 18
FEB 18
MAR 19
APR 21
MAJ 23
JUN 27
JUL 29
AUG 31
SEP 28
OKT 24
NOV 19
DEC 17

Tidsforskel: Ingen

Brug for hjælp?
Vi er klar til at hjælpe dig på tlf. 36 96 56 64
eller mail.
Hos os får du bl.a.
din egen faste rejsekonsulent.
Karina Nielsen Rejsekonsulent
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438