Fantastiske Toscana

8 dage inkl. fly, hotel med morgenmad, 5 udflugter, dansk rejseleder

Intet område i Italien har i den grad vundet udlændingenes opmærksomhed og kærlighed som vidunderlige Toscana. Det er bestemt ikke uden grund. Regionen tilbyder alt fra flere tusind års historie, kunst på hvert et gadehjørne, hyggelige små middelalderbyer, smuk natur og egnens skønne vine og velsmagende køkken. I Toscana finder vi spor fra såvel etruskere som romere, men den altoverskyggende historiske periode er renaissancen, som netop opstod i Firenze. Men rejsen bringer os ikke blot til Firenze, men også til historiske byer som Lucca, Siena, Pisa og Pistoia. Vi bor centralt for vore udflugter i den elegante kurby Montecatini.

Rejsen inkluderer

  • Fly København-Pisa direkte t/r
  • Dobbeltværelse på Hotel Ambrosiano *** Montecatini Terme
  • 7 overnatninger
  • 7 x morgenmad
  • 5 x udflugter iht. program
  • Dansk rejseleder
  • Transfer t/r

Se hele programmet her

Afgange og priser fra København

Dato Afrejsested Dage Pris  
29. august 2018 København 5.895,- Bestil »

Alle priser er pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
Følgende kan købes som tillæg til rejsen:
Halvpension m/4 retters menu 675,-, standard værelse med balkon 350,-, enkeltværelsestillæg 995,-, afbestilling- og årsrejseforsikring 495,- Alle priser er pr. person.
Følgende inkluderer ikke i prisen:
Italiensk turistskat på 1,40 euro/person pr. nat . totalt 10 euro. Forbehold for ændringer i prisen.

Beskrivelse:
I Toscana finder vi spor fra såvel etruskere som romere, men den altoverskyggende historiske periode er Renaissancen, som netop opstod i Firenze. Men rejsen bringer os ikke blot til Firenze, men også til historiske byer som Lucca og Pisa samt den mindre kendte perle som Pistoia besøges også. På kulturrejse med Saxenborg Rejser oplever du ægte toscansk stemning, de prægtige historiske bygninger, det toscanske køkken og meget mere. Naturligvis er det med dansk rejseleder med passion for at give dig de bedste oplevelser.

Hotel:
Vi bor centralt for vores udflugter i den elegante kurbadeby Montecatini Terme på Hotel Ambrosiano***, som er et familieejet hotel og i ægte italiensk stil. Her vil du fra første øjeblik føle dig velkommen og komfortabel i en hyggelig og ægte italiensk atmosfære. Værelserne har bad, telefon, nogle har balkon.

Udgivet i Kulturrejser med dansk rejseleder
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Program Fantastiske Toscana
DAG 1: Ankomst, besøg Pisa og indtjekning på hotel
DAG 2: Udflugt til Firenze med tog
DAG 3: Udflugt til Lucca med tog
Eftermiddagstur til fods i Montecatini Terme
DAG 4: Dag på egen hånd
DAG 5: Udflugt til Siena
DAG 6: Halvdagstur til Pistoia
DAG 7: Dag på egen hånd
DAG 8: Hjemrejse
NB!Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Ved ankomst til destinationen oplyses det endelige dagsprogram
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438