Kør-Selv-Ferie

Kør-selv-ferie til Tyskland er blevet en ekstrem populær destination hos danskerne

Tyskland er meget mere end blot et land med gennemkørsel ned til syden. Tyskland byder på rigtig mange ting, både for dig, som er aktiv, kan lide at vandre, elsker natur, er livsnyderne i det skønne sydtyske vinlandamt og ikke mindst for bierentusiasterne, finder du i de sydtyske Alper en storslået kulisse for vandreture og festlige aftener i bayerske bierstuben. 

Vi modtager flere og flere henvendelse omkring Kør-Selv-Ferie i Tyskland, hvilket er blevet meget populært blandt danskere. Du bestemmer selv farten, hvad du vil opleve og du kan som altid med vores rejse forlænge eller forkorte dem. Tyskland er perfekt til dig, som ønsker en forlænget weekend, men er du også til de længere ophold eller til en sommerferie, er der et utal af muligheder for dig i Tyskland og med den bedste måde, at opleve det hele er i bil.

Vi skræddersyr gerne jeres kør-selv-ferie, så ring gerne på 36965664 og fortæl om jeres ønsker. I kan også lade jer inspirerer af vores udvalgte gode rejser, hvor du kan se områderne nedenforog nedenståendeVi og har