Spar kr. 1.000,- pr. person v/2 pers. i db.vær.
8 dage inkl. fly, 4-stjernet hotel med halvpension samt 1/4 vin og vand til maden, 3 udflugter (Granada inkl. Alhambra & Generalife samt Mijas) med dansk rejseleder Kr. 5.450,-
(Normalpris 6.450,-)

no images were found


Andalusien er Spaniens sydligste region. På denne rejse med Saxenborg Rejser oplever du den spanske stemning, hvor vi besøger  den historiske by Granada som naturligvis er inklusiv entre til Alhambra og Generalife. Under vores ophold oplever vi Ronda, som ligger i 700 meters højde. Ronda er blandt andet kendt for at have Spaniens ældste tyrefægterarena. Dagens udflugt starter i Mijas, der var de første af de nu så berømte ”Pueblos Blancos”, de hvide byer, som efterhånden er blevet så kendte, . Herfra er der en fantastisk udsigt over Solkysten og Middelhavet.e hvide landsbyer og meget mere. Naturligvis er det med dansk rejseleder med passion for at give dig de bedste oplevelser.
[Not a valid template]

Vi får en meget interessant orienterende gåtur med vores rejseleder, således at vi lærer området godt at kende, til resten af ugen.  vi besøger Granada, de største seværdigheder er Spaniens første renaissance Domkirke og Capilla Real med de legendariske monarker, Isabel og Fernandos smukke grav. Vi besøger også det verdensberømte palads, Alhambra, som er bygget af maurerne for 700 år siden. Rundvisningen med lokal guide omfatter også det smukt beliggende sommerpalads, Generalife.Udflugten til Ronda starter med en flot køretur gennem det imponerende bjerglandskab, Serranía de Ronda til byen Ronda, som ligger i 700 meters højde. Ronda er blandt andet kendt for at have Spaniens ældste tyrefægterarena.

Dagens udflugt starter i Mijas, der var de første af de nu så berømte ”Pueblos Blancos”, som efterhånden er blevet så kendte. Herfra er der en fantastisk udsigt over Solkysten og Middelhavet.
Læs mere om udflugterne her

Du bor på 4-stjernet Hotel Royal Al-Andalus****  som er beliggende i Torremolinos, 300 m fra den berømte strand “La Carihuela” og 700 meter fra centrum af Torremolinos. Hotellet har store subtropiske haver, gode fælles områder, hvor det er ideelt at nyde solen eller slappe af. Hotellet byder på restaurant med stor buffet af internationale retter og show-køkken, bar/lounge, skønt poolområde med poolbar, 24 timers reception. Værelserne er rumnmelig og har eget badeværelse med hårtørrer, aircondition, telefon, satellit-tv eller kabel, safety-boks (mod betaling),balkon, minibar.

Turen inkluderer:

 • Fly København-Malaga t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Royal Al-Andalus**** i Torremolinos
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad (inkl. 1/4 vin og vand til maden)
 • 4 x udflugter iht. program (inkl. entré til Alhambra & Generalife)
 • Dansk rejseleder
 • Transfer hotel/lufthavn t/r

Følgende udflugter indgår i turen. 

 • DAG 1: Ankomst til Málaga og indlogering på hotel i Torremolinos
 • DAG 2-7 vil der være følgende udflugter
 • Heldagsudflugt til Granada med entré til Alhambra & Generalife
 • Halvdagsudflugt til orienterende gåtur (Costa del Sol)
 • Halvdagsudflugt til Mijas
 • DAG 8: Afrejse til lufthavnen Málaga
  Specifikke dage for udflugterne vil blive fastlagt tættere på afrejse.

Fakta om rejsen:
Afrejse fra København 2014
17. marts  8 dage  5.450,- (normalpris 6.450.- pr. person ved 2 pers. i dobbeltværelse.

Bestil hos Saxenborg Rejser på 36 96 56 64 eller på mail info@saxenborgrejser.dk

Følgende kan købes som tillæg til rejsen:
Enkeltværelsestillæg kr. 1.100,-, afbestillingsforsikring, årsrejseforsikring

Brug for hjælp?
Vi er klar til at hjælpe dig på tlf. 36 96 56 64
eller mail.
Hos os får du bl.a.
din egen faste rejsekonsulent.
Karina Nielsen Rejsekonsulent
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438