Langtid

Hos Saxenborg Rejser har du også mulighed for langtidsrejser. Vi vender blikket sydpå ned til den spanske sydkyst. Se hoteller og lejligheder nedenfor.

Er man til afslapning, hyggetimer i solen, eller en god tapas, så er Spanien det ideelle rejsemål. Her er noget for enhver smag og har man først besøgt dette land, så ønsker man at komme her flere gange. Her har man mulighed for at slappe af under sydens palmer, tage på shopping samt at fordybe sig i den spanske kultur. Læs mere her

Hoteller i Spanien

Costa del Sol – Torremolinos

Langtidsrejse costa del sol fuengirola
Lejlighed Nuriasol***
HGode lejligheder som ligger i Fuengirola og 5 minutter til stranden.
Langtidsophold 28 nætter.
Fra 3.750,-
Langtidsferie Spanien
Lejlighed Albir Garden Resort***
Langtidsferie i nyrenoveret lejlighedskompleks i den hyggelig by Albir – nord for Benidorm. Lejlighederne opfattes af de fleste som et roligt sted med afslappende faciliteter som blandt andet spa, 2 udendørs pools, boblebad, tyrkisk bad.
Kr. 3.995,-
Langtidsrejse Spanien
HLejlighed Levante***
Lejlighederne Levante Club ligger i skønne Benidorm med udsigt over havet og ligger blot 200 m fra de fantastiske strande og bugter Levante.
28 nætter i skønne Benidorm
Fra 3.750,-

Costa del Sol – Fuengirola

saxenborg Rejser Costa del Sol
Hotel Las Palmeras ***
Dette 4-stjernet hotel har udsigt over havnen og ligger i hjertet af Fuengirola og kun 200 meter fra stranden. Kort gåafstand til blandt andet indkøb og restauranter. Opholdet er med halvpension.
Kr. 4.995,-

Costa Blanca – Albir

Saxenborg Rejser Costa Blanca
Lejlighed Albir Garden Resort***
Lækkert nyrenoveret lejlighedskompleks i den hyggelig by Albir – nord for Benidorm. Lejlighederne opfattes af de fleste som et roligt sted med afslappende faciliteter som blandt andet spa, 2 udendørs pools, boblebad, tyrkisk bad.
Kr. 3.895,-
Saxenborg Rejser Costa Blanca
Albir Playa Hotel & Spa
4-stjernet hotel som har en rigtig god beliggenhed mellem Benidorm og Altea, hvor man kan nyde solen, havet og den spektakulære naturlige skønhedl
opholdet er inkl. halvpension
Kr. 3.895,-