Langtidsferie Costa Brava

Hos Saxenborg Rejser er vi eksperter i langtidsrejser. Vi har altid gode og billige priser på langtidsrejser samtidig med, at vi tilpasser vores langtidsrejser efter dit ønske. Hos Saxenborg Rejser har du mulighed for at forlænge eller forkorte din langtidsrejse efter eget ønske.

På vores langtidsrejsedestination til Costa Brava vil du opleve den smukke kyststrækning, der strækker sig nord for Barcelona og er fuld af kontraster. Lange, velbesøgte strande og nybyggede hoteller blandes med maleriske fiskerbyer og storslået natur. Med Saxenborg Rejser kan du rejse til Costa Bravas mest populære feriebyer som Calella, Lloret de Mar og Santa Susanna

Costa Brava er mest kendt for sine kilometerlange, gyldne strande, smukke natur og lækker mad. Langs kysten finder du byer, som oprindeligt var små fiskerlejer, men de har i årenes løb udviklet sig til moderne badebyer og byder nu på masser af aktiviteter, restauranter og forlystelsesliv. På Costa Brava finder du blandt andet en af Europas største forlystelsesparker, Marineland Cataluña, samt det store golfanlæg PGA Catalunya Resort. For dig, der kan lide lækker mad og gode vine, er Costa Brava også lige sagen – overalt bydes der på veltillavet middelhavsmad, som med fordel kan nydes sammen med en af de lokalt fremstillede vine.

Vi er altid klar ved telefonerne, så har du spørgsmål eller ønsker at planlægge netop din langtidsrejse i samarbejde med os, er vi klar til at hjælpe.

Langtidsrejser 4 uger, Costa Brava


Etiket:
Udgivet i Langtidsrejser
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438