Om Fuengirola by

Velkommen til Fuengirola som er én af solkystens mest populære feriebyer. Og dette med god grund 🙂

Fuengirola frister med dets lange sandstrande, masser af gode restauranter og masser af aktiviteter til både store og små. Er du til shopping finder du solkystens største marked, som har åbent hver tirsdag. Eller at nyde den dejlige 7 kilometer lange og smukke strandpromenade, hvor du har en dejlig udsigt over havet.

Det er net at komme rundt i Fuengirola med bus eller tog, så du kan nemt gå på opdagelse foreksempel et besøg til vandlandet eller den berømte zoologiske have eller tag en tur rundt i byen i åben hestevogn. Vi kan også anbefale en vandretur til nabobyen Los Boliches med de små, snævre gader, lokale butikker og hvidkalkede huse.

Fra buscentralen i Fuengirola har du også mulighed for, at tage bussen til Mijas – én af de hvide landsbyer. Her anbefaler vi at tage op og spise frokost på en af de lokale mindre restauranter og ellers nyde den fantastiske udsigt over selv byen Fuengirola.

Toget til Malága er en flot tur langs kysten og tager cirka 40 min. Togene går hvert 20. min. Tag også et besøg til nogle af de mindre byer langs kysten mod Malaga. Her anbefaler vi også Benalmadena og Torremolinos. En flot tur er at gå fra Torremolinos til Benalmadena og hvorfor så ikke slutte af med god aftensmad på en af restauranterne ved den skønne og flotte lystbåde havn i Benalmadena.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen ombord.

Klik her for at komme tilbage til lejligheder og hoteller i Fuengirola

Udgivet i Ikke kategoriseret
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438