Langtidsferie Gran Canaria – Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico er et af Saxenborg Rejser mest populære rejsemål på De Kanariske Øer, og ligger på den sydlige solkyst. Den lille by er vokset betydeligt i løbet af de senere år, men det meste af den ligger stadig samlet i to dale over stranden, hvor Saxenborg Rejser kan tilbyde vores lejligheder Palmera Mar, som ligger på en bakke i roligt område i Puerto Rico og med en skøn udsigt over Playa de Amadores.

Vil du hellere bo længere nede mod byen, kan vi tilbyde lejlighed Altair som er ét af vores populære lejlighedshoteller  og ligger i et roligt område midt i Puerto Rico på Gran Canarias sydvestkyst og har malerisk havudsigt

Bredt udvalg af underholdning og dejlig strand
I Puerto Rico ved man, hvordan en god ferie skal skrues sammen. Hotellerne kanter sig op ad bjergskråningerne og byder på en smuk udsigt over havet og bugten. Stranden er godt vedligeholdt, med liggestole og små hyggelige frokostrestauranter. To bølgebrydere beskytter mod høje bølger, så der er god mulighed for at svømme her. Nede i centrum finder du et stort shoppingcenter, hvor du kan vælge imellem masser af restauranter, fortovscaféer og barer. Der er også nogle populære pianobarer og diskoteker. 

Mange udflugtsmuligheder
På Gran Canaria venter der masser af oplevelser, og du kommer nemt rundt på egen hånd. For eksempel kan du gå til den smukke strand i Playa de Amadores på bare 20 minutter, og fra havnen i Puerto Rico kan du sejle til maleriske Puerto de Mogán og Arguineguin, hvor de små restauranter serverer kanariske specialiteter. Vil du have en pulserende aften i byen, tager du til Playa del Inglés, som har noget for enhver smag.

Tilbage til langtidsferie Gran Canaria

Udgivet i Ikke kategoriseret
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438