Salou

Vores 5 bedste tips på din langtidsferie i Salou

1 . Vandring på din langtidsferie langs stien Camino de Ronda ved Cabo de Salou

Den fantastiske Camino de Ronda er en 2 kilometer lang vandresti langs kysten ved Cabo de Salou. Under hele turen vil der være en prægtig udsigt ud over havet og den omkringliggende natur.
Oprindeligt var denne sti designet til at holde øje med ulovlige skibe og bevogte kysten mod angreb. I dag forbinder den Pilons-området med Replanells, hvor du undervejs kan opdage pittoreske små bugter og skønne strande. Halvvejs på ruten ved Cala Llenguadets kan man se bunkere, som stammer fra den spanske borgerkrig. På trods af sine næsten 6 kilometer er Camino de Ronda en dejlig nem rute, der er behagelig for alle aldre.
2. Stig ombord på turisttoget i Salou
En god måde at opleve Salou på er det lille tog, som fører dig til de mest charmerende steder i både byen og dens omgivelser. Turen ombord på det lille tog bliver et eventyr, da det vil tage dig med til de fjerneste områder i Salou-regionen, hvor du vil se de mest emblematiske monumenter og mest berømte bugter.
3. Springvand med lysshows i Salou
I sommermånederne slutter Salou sine lange sommerdage med et unikt lys-, vand- og musikshow, som afholdes ved springvandet på Paseo Jaume I. Dette show er blevet et af byens symboler. Springvandene og lysene skaber et smukt show hver aften, hvor vandet danser til rytmen af ​​musikken, og lyset opfører vidunderlige koreografier.
4. En tur til Tarragonaragona
Blot 12 kilometer fra Salou finder du den tidligere romerske by Tarragona. Byen er et sandt arkitektonisk mesterværk, bygget som om den næsten rører Middelhavet, og hvor det lader til, at tiden er stoppet. Tarragona var tidligere en vigtig havn i Romerriget, hvilket stadigvæk kan fornemmes i det monumenter, som er efterladt fra den tid. Her findes et enestående romersk amfiteater med nok den bedste udsigt i verden og en imponerende akvædukt, som også er meget velbevaret.
Under din ferie i Salou bør du reservere en dag til at opdage skattene i Tarragona. Det er meget nemt at besøge byen, da de lokale tog stopper her.
5. Salou og dets charmerende strande
Med sine palmer, hængekøjer, strandbarer og meget ander er Salou det, som minder om det typiske postkort fra Middelhavet. Langs byens 14 kilometer lange kyststrækning finder vi store strande med alle tænkelige faciliteter til små skjulte bugter omgivet af høje klipper. Kort sagt, i Salou er der strande for enhver smag.

Strandene ved kysten af ​​Salou er anerkendt for deres lave, rolige og krystalklare vand. På de fleste af strandene vejrer det blå flag som bevis på strandenes høje kvalitet af både vandkvaliteten og sikkerheden, så de er perfekte til at nyde et par dage med sol og strand sammen med familien.

Udgivet i Ikke kategoriseret
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438