Oplev Torremolinos

Torremolinos, som ligger lidt sydvest fra Malaga på Costa del Sol, er blandt andet kendt for sine rene og sandede strande, som også har tendens til at være bredere og længere end mange andre på Costa del Sol. 

I Torremolinos kan du blandt andet opleve det autentiske spanske område La Carihuela med en del af de oprindelige fiskerhuse, samt de stadig eksisterende smukke huse med bougainvillea dækkede terrasser.

I Torremolinos er der også god mulighed for shopping med stort udbud af forretninger i centrum og på Calle San Miguel, som strækker sig fra hovedgaden og ned mod havet. Eller køb lufttørret skinke, oste og vin i specialbutikkerne og lav din egen tapas.Om torsdagen har du mulighed for at tage på markedet i byen.

Byen har et hyggeligt torv med restauranter og cafeer. Den lange og hyggelige gågade i centrum, som føre ned til stranden, hvor du også finder gode og mindre tapas barer. I Torremolinos er der lokal marked hver torsdag, som er et besøg værd.
Gode offentlige transportmuligheder fra centrum af Torremolinos til blandt andet storbyen Malaga samt den kendte dansker by Fuengirola.

Manfe benytter sig også af det gode og varme vejr i vinterhalvåret.

Lækre restaranter med tapas, paella med skaldyr, lækker bøf eller en lokal ret.

Saxenborg Rejser kan på varmeste anbefale rejser til Costa del Sol året rundt, da Costa del Sol har over 330 solskinsdage om året.

Udgivet i Ikke kategoriseret
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438