Langtidsrejser Salou, Tarragona og Cambrils i Costa Dorada

Langtidsrejser til Salou & Cambrils beliggende pà Costa Dorada ved smukke Tarragona

Nyd varmen fra Middelhavet på din langtidsferie i livlige og spændende Salou eller smukke Cambrils beliggende ved områdets autentiske & smukke hovedstad Tarragona sydvest for Barcelona. Dens strande, den omkringliggende natur og de mange kulturelle oplevelses muligheder gør byen til et perfekt sted at tilbringe din langtidsferie på indtagende Costa Dorada.

Hvad er det som gør Salou eller Cambrills til en spændende destination for din langtidsferie.

Hvis du rejser til Salou vil du helt sikkert blive tiltrukket af områdets fantastiske 14 kilometer lange kyststrækning med gyldne sandstrande og krystalklart vand, byens dejlige shopping strøg, det lokale marked og alle de andre oplevelses muligheder i den levende og smukke feriedestination.

Cambrils der ligger tæt ved Salou er en smuk autentisk mindre fiskerby med et dejligt klassisk centrum fyldt med små krogede gader, kunsthåndværker forretninger, cafeer og flere spændende fiskerestauranter beliggende på den indtagende promenade med flot udsigt til den flotte lystbådehavn.

Kombiner din langtidsferie med for eksempel vandring

Du kan gå langs stien Camino de Ronda ved Cabo de Salou. Denne skønne vandresti ved havet er den fantastiske Camino de Ronda, som er en 2 kilometer lang vandresti langs kysten ved Cabo de Salou.
Læs vores 5 bedste tips, du skal se på din langstidsrejse i Salou her

Vi er altid klar ved telefonerne, så har du spørgsmål eller ønsker at planlægge netop din langtidsrejse i samarbejde med os, er vi klar til at hjælpe.

Udgivet i Ikke kategoriseret
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438