Program Rom 2017

Dag 1

Ankomst i Rom Fiumicino lufthavn, hvor vi mødes med vores guide, som kører med os til hotellet. Her har vi resten af dagen fri til, at nyde Rom på egen hånd.
Kulturrejse Rom

Dag 2

Efter morgenmaden mødes vi med vores guide. Vi starter med at besøge Vatikanet museerne, hvis skatte omfatter det gamle Rom. Vi ser den den berømte Laokoon statue, og højrenæssancens vægmalerier af Raphael, som han malede på samme tid, som  Michelangelo afsluttede det Sixtinske, et andet vidunder. Restaureringen af dets kalkmalerier afslører overraskende stærke farver. Det Sixtinske blev bestilt af pave Sixtus IV for at markere det hellige år 1475. Selvfølgelig, vil vi også besøge Peterspladsen med dens enorme basilika. Indenfor ses kunstskatte som Michelangelos rørende Pietà og Berninis due af Helligånden. Resten af ​​dagen er fri til at se sig omkring i og i nærheden af ​​Peterskirken.

Frokost på egen hånd.

Om eftermiddagen nyder vi et guidet tur i Rom, herunder Den Spanske Trappe og Trevi-springvandet, det mest berømte springvand i hele Italien og unikke barokke mesterværk afsluttet i 1762; Pantheon, templet for alle guder, bygget mellem 118-125 af kejser Hadrian som er den bedst bevarede bygning i det gamle Rom, i dag omgivet af en hyggelig og livlig piazza; Piazza Navona, fyldt med luksuriøse caféer og barokke paladser og obelisken.

Herefter er der tid til frokost og resten af dagen på egen hånd til at udforske dit eget Rom.
Kulturrejse Rom Spanske-trappe---Piazza

Dag 3

Efter morgenmaden møder vi igen vores guide på hotellet og drager til Colosseum for en halv dags besøg. Du vil også se Forum Romanum. Nyd den store historie i denne by, tydeligt i hvert monument, gade eller bygning.

Herefter er der frokost resten af dagen på egen hånd til, at udforske dit eget Rom.
Kulturrejse Rom

Dag 4

Morgenmad på hotellet. Transfer til Rom Fiumicino lufthavn for din endelige afrejse til Danmark.

Farvel Italien!
NB! Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Ved ankomst til destinationen oplyses det endelige dagsprogram.

Udgivet i Ikke kategoriseret
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438