Langtidsrejser Costa del Sol

Hos Saxenborg Rejser er vi eksperter i langtidsrejser. Vi har altid gode og billige priser på langtidsrejser samtidig med, at vi tilpasser vores langtidsrejser efter dit ønske. Hos Saxenborg Rejser har du mulighed for at forlænge eller forkorte din langtidsferie efter eget ønske. Nedenfor ser du vores gode udvalg af langtidsferie til Costa del Sol, som er et meget populært rejsemål hos danskerne. Costa del Sol er beliggende i regionen Andalusien og byder på mere end 330 solskinsdage om året. Om vinteren er der en genenmsnitstemparatur på godt 20 grader. I foråret og efteråret er det gennemsnit på 22 grader. Costa del Sol er et godt valg til langtidsferie, til dig som ønsker at rejse væk fra den danske kulde og ned i varmen, hvor solen skinner.

På din langtidsferie med os, bor du i gode lejligheder med separat soveværelse eller på gode hoteller med morgenmad eller halvpension. Hos os vælger du selv, om du ønsker langtidsferie med billeje alle dage eller om du ønsker transfer t/r. Vi er altid klar ved telefonerne, og har du spørgsmål eller ønsker at planlægge netop din langtidsferie i samarbejde med os, er vi altid klar til at hjælpe.

Hos Saxenborg Rejser har vi:
– Personlig betjening
– Danmarks BEDSTE service
– Medlem af Rejsegarantifonden

Langtidsrejser 4 uger, Costa del Sol

Torremolinos
Torremolinos, den tidligere fiskerlandsby er en magnet for turister, der elsker solen og strandene ved det azurblå Middelhav.

Læs mere her »

 

Fuengirola
Den smukke strandpromenade i Fuengirola er endnu mere attraktiv end tidligere.

Læs mere her »

 

Benalmádena
Benalmádena charmerer sig med flotte lystbåde i marinaen og ved marinaen findes gode restauranter og caféer.

Læs mere her »

Torrox (Nerja)
Torrox, en typisk andalusisk by med hvidkalkede bygninger og ligger blot 6 km fra Nerja.

Læs mere her »