Toscana kulturrejse program

Dag 1
Ankomst til Pisa lufthavn, hvor vores danske rejseleder venter på os. Inden vi kører til vores hjemby Montecatini vil vores bus og rejseleder køre os til Pisa. Pisa er først og fremmest kendt for Det Skæve Tårn, men efter vores ankomst opdager vi snart at Miraklernes Plads, som domkirketorvet kaldes, også byder på en smuk Domkirke, hvor blandt andet Galilei opdagede princippet om pendulet. Og verdens største dåbskapel er absolut også et besøg værd. Vi kører herefter på vores hyggelige familieejet hotel Ambrosiano, hvor vi kan tjekke ind. Under turen giver rejselederen tips og råd for den kommende uge.

Dag 2 – Firenze
Dagens udflugt bliver Renaissancens og Toscanas hovedstad, Firenze. Vi tager lokaltoget, og fremme i byen bliver vores første lille stop det spændende fødevaremarked. Vi kommer nu frem til San Lorenzo-kirken og møder her vores byguide, som i løbet af formiddagen vil vise os byens vigtigste seværdigheder. Der bliver efterfølgende god tid til lidt frokost og til at gøre Firenze i eget tempo, hvad enten man lokkes af de verdenskendte museer, de fashionabel shoppinggader eller af blot at strejfe rundt og indsnuse byens atmosfære.Vi er tilbage i Montecatini sidst på eftermiddagen.
[Not a valid template]

Dag 3 – Lucca
Vores dag starter med toget til Lucca. En dejlig by, som ligger godt gemt bag sine fantastiske bymure. Murene blev bygget som værn mod Medicierne og var medvirkende til at Lucca bevarede sin selvstændighed som bystat helt frem til 1848. Vi tager en lille bytur for at blive bekendt med byen. Der bliver også mulighed for at spise frokost på egen hånd. Vi er tilbage i Montecatini ud på eftermiddagen, hvor vi går en lille bytur rundt i Montecatini for at lære byen bedre at kende.

Dag 4
Dag på egen hånd. Her anbefaler vi, at tage en tur med funicolaren fra 1898 op til Montecatini Alto. Herfra nyder man en flot udsigt udover landskabet.
Kulturrejse Toscana
Dag 5 – Siena
Udflugt til Siena, som foregår med bus, som tager os gennem flotte landskaber for at nå skønne Siena. Siena overgås kun af Firenze i mængden af kunstskatte. Byen ligger smukt oppe i det toscanske landskab og er én af verdens mest komplette gotiske byer. En spadseretur fører os forbi domkirken, som af mange betragtes som verdens smukkeste. Vi kommer frem til Il Campo, som er rådhustorvet og det absolutte centrum i byen. Vi har god tid til at pleje personlige interesser før vi ud på eftermiddagen går ud til bussen. Vi er tilbage i Montecatini sidst på eftermiddagen.

Dag 6 – Pistoia
Vi tager igen toget, denne gang til hyggelige Pistoia. Byen er ikke videre kendt, men vel fremme i den lille historiske bykerne mærker man snart den stille og harmoniske atmosfære, som Pistoia har. Besøg domkirken eller Sant’Andrea-kirken med Pisano’s prædikestol. På det livlige markedstorv ligger flere gode restauranter. Hjemturen bliver efter frokosttid. Tilbage i Montecatini er eftermiddagen fri.
[Not a valid template]

Dag 7
Dag på egen hånd.

Dag 8 – Hjemrejse
Efter morgenmaden går turen mod lufthavnen og skal rejse til Danmark efter en fantastisk uge med en masse dejlige oplevelser rigere.
[Not a valid template]

NB! Programmet er vejledende. Ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Ved ankomst til destinationen oplyses det endelige dagsprogram.

36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket