Vandring Sierra Nevada – Program

Dag 1 – Ankomst i Málaga lufthavn
Modtagelse i Málaga lufthavn, transfer til den hvide landsby Capileira, i Sierra Nevada, hvor vi tjekker ind på Hotel Finca los Llanos***, som vil være vores base under hele rejsen.

Dag 2: Capileira – La Cebadilla (inkl. frokost)
På vores første vandredag, går vi op ad floden, Poqueira indtil vi når den forladte bosætning af La Cebadilla, hvor de nu har en lille vandkraftstation, der bruger Flodens magt. Her vil vi have en picnic frokost, hvorefter vi fortsætter videre op ad bjerge til en “La Isla”, og efter en pause vil vi gå tilbage til Capileira. (tager 3-4 timer og sværhedsgrad er let – middel)

Dag 3: Capileira – Bubión – Pampaneira  (inkl. frokost)
Dagens tur omfatter Capileira, Bubión og Pampaneira, som er hvide landsbyer i slottet Poqueira. På denne tur ser vi blandt andet Mulhacén, som på 3482 m er den højeste top i Sierra Nevada. Vi går så hele vejen til bunden af slugten, hvor vi krydser over floden, Poqueira. Med smuk udsigt til de tre nævnte landsbyer går vi videre til Pampaneira, hvor vi har frokost i den lokale bodega. Gåtur fortsætter med Bubión, hvor der er mulighed for en kaffe, inden vi går det sidste stykke til Capileira. (tager 4-5 timer og sværhedsgrad er let – middel)

Dag 4: Granada and Alhambra
I dag bliver vi hentet af bus efter morgenmaden, hvor vi kommer til Granada, Moores sidste højborg, før de endelig var udvist fra Spanien i 1492. Der vil være lidt tid på egen hånd til, at slentre rundt i byens centrum, hvor du kan besøge højdepunkter som Spaniens første renæssancekatedral og Capilla Real med graven af Ferdinand og Isabella, den legendariske katolske konge og dronning, der sponsorerede Christopher Columbus ‘rejser til Amerika. Efter lidt fritid i centrum af byen til frokost går vi op til Alhambra, hvor en lokal guide vil vise os de unikke arkitektoniske skatter af denne storslåede Fæstning og også ‘Generalife’, det spektakulært beliggende sommerpalads med sit smukke springvand og haver. Om aftenen vender vi tilbage til Capileira. (Sværhedsgrad: Middel)

Dag 5: Dage på egen hånd (fridag)
Efter to dages gang og et meget interessant kulturbesøg i Granada, er det tid til en dag at slappe af i vores by, hvor vi bor, i Capileira, den charmerende lille hvide landsby i Alpujarras. Dette område af Spanien er som at gå tilbage i tiden, og det var faktisk det sidste sted at blive beboet af Myrerne, helt op til begyndelsen af det 17. århundrede.

Dag 6: Salobreña and Almuñecar  (inkl. frokost)
I dag tager vi med bus til kysten. Salobreña er en smuk kystby med et Slot, der dominerer det. Vi tager en smuk tur langs kysten indtil vi kommer til landsbyen. Efter at have nået slottet, som giver en fantastisk udsigt, vil vi gå til nogle af de lokale barer for “tapas”. Dette er en fantastisk måde at nyde frokost på. Efter dette fortsætter vi på en kort køretur, der fører os til Almuñecar. Dette er en anden by fuld af historie og vi vil have lidt fritid langs promenaden her for at nyde Middelhavet. Vi vender tilbage til vores hotel til middag.  (Sværhedsgrad: Let)

Dag 7: Pitres – Mecina Fondales
For den sidste tur af denne tur kører vi fra Capileira til Pitres. I dag vil vi gå i en anden dal, hvor vi passerer gennem flere hvide landsbyer, som dateres tilbage til Mauriske tider. Disse charmerende landsbyer var engang en selvstændig region, “La Taha”. Vi spiser frokost på en lokal bodega i Mecina Fondales, hvorfra vi bliver kørt
tilbage til Capileira. (tager 4-5 timer og sværhedsgrad er let – middel)

Dag 8: Hjemrejse
Vi kører med bussen til Malaga lufthavn, hvor vi fortsætter vores rejse hjem til Danmark efter en uge fyldt med spændende oplevelser

Udgivet i Ikke kategoriseret
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438