Luksus ophold Vitalhotel Alter Meierhof*****

Forkælelse for alle sanser på Vitalhotel Alter Meierhof*****

Ved den dejlige Flensborg fjord finder du det skønne og populære luksuriøse 5-stjernet wellness hotel. Her har du mulighed for afslapning i den dejlige wellness afdeling Hof-Thermen med 30 graders pool, stendampbad og meget mere. Hotellet har egen restaurant, hvor stjernekokken Dirk Luther byder på klassiske-franske glæder. I baren kan du også slappe af med en drinks.

Værelser:
De skønne “Meierhof Deluxe” dobbeltværelser på 35-40 m2 er stilfuldt indrettede med antikviteter, egparket, fladskærmstv og fjedrende senge. Badeværelse med brus eller badekar, badekåbe og badesko. (ikke  muligt med opredning på denne værelsestype). 

Wellnessafdeling
Du får fri adgang til hotellets wellnessafdeling Hof-Thermen med 30 graders pool, udendørs pool (åbent ved godt vejr), sauna, stendampbad, hoftepidarium og hø-aromabad. Wellness er åbent kl. 7-22 og du har mulighed for, at bestille tid til massage direkte ved hotellet. Massagebehandlinger er mod gebyr.

Rejsen inkluderer ved 1 overnatning

 • 1 overnatning m. morgenbuffet
 • 1 x 3 retters menu i (Restaurant Brasserie)
 • Frugt på vær. til deling
 • Velkomst te
 • adgang til wellnesafdeling
 • 1 fuld body peeling ved Oriental rasul steam bad (30 min)
Ankomst Nætter Pris
Søndag til torsdag 1 1.595,- Bestil »
Torsdag til lørdag 1.695,- Bestil »
Fredag til søndag 1 1.895,- Bestil »
     
     

Alle priser er pr. person v/2 personer i db. vær. 

Rejsen inkluderer ved 2 overnatninger

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 1 x 4 retters menu i (Restaurant Brasserie)
 • Frugt på vær. til deling
 • Velkomst te
 • adgang til wellnesafdeling
 • 1 Hamam (60 min)
Ankomst Nætter Pris
Søndag til torsdag 2 3.495,- Bestil »
Torsdag til lørdag 3.695,- Bestil »
Fredag til søndag 2 3.795,- Bestil »
     
     

Alle priser er pr. person v/2 personer i db. vær. 

Restaurant
Hotellets restaurant “Meierei Dirk Luther” er blevet kåret til den bedste restaurant i Tyskland. Enstemmigt bestemte juryen at chefkok Dirk Luther og hans team, har udviklet et særligt koncept for “Meierei” , som er blevet en magnet for besøgende fra nær og fjern. For den fremragende gastronomiske evner og koncepter gives Carlsberg-prisen.

I hotellers anden restaurant “Brasserie”, serveres en 3-retters menu, der har et fransk-mediterran islæt.

Vi anbefaler at se:
Flensburg ligger blot 7 km fra Alter Meierhof Vitalhotel. Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Så ønsker du meget andet end blot at tage over grænsen for at hente sodavand og tobak, så har Flensburg en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor man også vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner

Fröruper Berge:
Kun 22 km fra hotellet finder man Naturreservatet Fröruper Berge, som blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

Frøslevlejren:
Den nationale mindepark Frøslevlejren er et historisk mindesmærke fra 2. Verdenskrig. Lejren består af barakker, der ligger i en flot natur, mens fangelejrens struktur og udseende forsat er meget autentisk. Lejren fungerede som en tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse, og fremstår i dag som en af de bedst bevarede tyske fangelejre i Europa. Under krigen sad der tusindvis af danske fanger i lejren, som så undgik at blive deporteret til koncentrationslejrene i Tyskland.

Etiket:
Udgivet i Kør-selv-ferie
36 96 56 64

Man - tor: 09:30-16:30
Fredag: 09:30-15:30
Lør - søn: lukket
Forespørg på rejse her
Medlem af Rejsegarantifonden nr 2438